Expertises

Van strategie tot online marketing. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een website die scoort. Met een netwerk van professionals in verschillende disciplines zijn onze websites altijd goed doordacht, volgens de laatste trends en goed vindbaar in zoekmachines.

Online strategie

In samenwerking met de klant ontwikkelen we een strategie die gaat zorgen voor online succes. Een website moet er namelijk niet alleen mooi uitzien, maar ook voorzien in de behoeften en eisen van jou en jouw klanten.

Design

De websites die wij ontwikkelen worden op maat ontworpen zodat deze naadloos aansluiten bij de uitstraling van je bedrijf en de behoefte van je doelgroep. Ontworpen voor de beste gebruikerservaring en met het oog op het behalen van conversie.

Development

Van prototype tot volledige website. Wij realiseren maatwerk thema's op basis van het succesvolle WordPress CMS. Voor het beste resultaat op smartphone, tablet en desktop worden de websites responsive ontwikkeld. Daarnaast staat de snelheid van de website natuurlijk hoog in het vaandel!

Hosting en support

Hosting, domeinnaam en e-mail regelen wij, zodat jij voor al je online zaken slechts één aanspreekpunt hebt! De hostingomgeving is ingericht met het oog op snelheid en betrouwbaarheid en sluit naadloos aan bij de techniek van het WordPress CMS. Vragen over mail of hosting? Contact opnemen is gemakkelijk via chat, telefoon of mail. Korte lijntjes en heldere afspraken, eenvoudig toch?

Onderhoud

Onderhoud van je website en het bijbehorende WordPress CMS zijn belangrijk. Door maandelijks onderhoud te plegen, beschik je ten alle tijden over de nieuwste updates en is je website optimaal beveiligd tegen kwaadwillenden. Door middel van een onderhoudscontract verzorgen wij dit voor jouw website.

Online marketing

Haal meer uit je (nieuwe) website door gebruik te maken van online marketing. We schrijven zoekmachinevriendelijke teksten voor jouw website en adviseren je op het gebied van online adverteren via Google en socialmediakanalen. Daarnaast wordt de website qua techniek zo optimaal mogelijk ingericht voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Wat klanten
zeggen

“Stefan is niet alleen een goede ontwerper / ‘bouwer’, hij is ook erg creatief op het conceptuele vlak. Meedenken met de klant maar ook met vernieuwende ideeën durven komen. Hij is daarnaast heel service-gericht. Is er iets, dan kun je vaak gelijk bij hem terecht. Stefan regelt het of zoekt een passende oplossing voor je. Verwoord In Beeld werkt graag met hem samen.”

Femke Jaarsma

Eigenaar Verwoord in Beeld

Wij werken o.a. voor

Seerob 14
9051VA, Stiens
06 46 03 57 50
info@stefanoost.nl