Titan Jelsum

Uitgebreide website voor de grootste aanhangwagen dealer in de regio.


Al meer dan 50 jaar is Titan een gevestigde naam in aanhangwagens. Titan gaat graag met z’n tijd mee en dat blijkt nu ook uit de nieuwe, zeer uitgebreide, website. Via de nieuwe website is het volledige productaanbod beschikbaar en worden ook de overige diensten overzichtelijk getoond.

Bezoek website

WordPress i.c.m. WooCommerce

In samenwerking met Heay internet & marketing realiseerden we een uitgebreide websites op basis van WordPress in combinatie met WooCommerce. WooCommerce is ingezet om het volledige productaanbod van Titan Jelsum op de website te tonen. Alle producten inclusief beschikbare occasions worden op de website weergegeven. Doormiddel van een filter kan de gebruiker zelf kiezen welk type en/of merk aanhangers er worden weergegeven.

Naast alle aanhangers is het via de nieuwe site ook eenvoudig om een aanhanger te huren en de mogelijkheiden voor speciaalbouw te ontdekken.

De eerste resultaten

Het blijkt dat de bezoeker de weg makkelijk kan vinden op de nieuwe website. Sinds de lancering zijn regelmatig contactmomenten ontstaan en worden er diverse offertes aangevraagd en aanhangers gereserveerd.

Daarnaast laten de websitestatistieken sinds de livegang van de nieuwe website een positief beeld zien.

Benieuwd naar de nieuwe website van Titan Jelsum?

Bekijk website
Seerob 14
9051VA, Stiens
06 46 03 57 50
info@stefanoost.nl