Mocotech

Nieuwe corporate website voor wereldwijd opererend Mocotech, specialist in windturbines.


Mocotech is de specialist op het gebied van assemblage, onderhoud en montage van windturbines. Het bedrijf opereert voornamelijk in Nederland, België en Engeland maar is probleemloos wereldwijd in te zetten. Tegelijkertijd met de invoering van de vernieuwde huisstijl hebben we de nieuwe corporate website gerealiseerd.

Bezoek website

Uiteenlopende diensten

Mocotech BV levert een breed scala aan diensten. Deze hebben we direct op de homepage onder de aandacht gebracht, op die manier komt de diversiteit van het bedrijf meteen goed in beeld. Op achterliggende pagina’s wordt er dieper ingegaan op de betreffende diensten en kan men gemakkelijk direct contact opnemen met Mocotech.

Meertalige website

Omdat Mocotech ook buiten de Benelux opereert is de site voorbereid op meertaligheid. In eerste instantie is er gefocust op het Nederlandse taalgebied maar de website is eenvoudig uit te breiden met een Engelse, Duitse, Franse of andere taal variant.

Een bedrijf waarop je kunt bouwen

Omdat Mocotech BV werkt voor internationale klanten en deze een grote naamsbekendheid hebben worden er op de website logo’s en tekstuele referenties van deze bedrijven getoond. Op die manier vergroten we het vertrouwen van de potentiële klant in Mocotech en laten we zien dat Mocotech een bedrijf is waarop je kunt bouwen.

Benieuwd naar de nieuwe website van Mocotech?

Bekijk website
Seerob 14
9051VA, Stiens
06 46 03 57 50
info@stefanoost.nl