Hoekstra Aanhangwagens

Nieuwe conversie gerichte verhuur website
voor Hoekstra Aanhangwagens.


Aanhangwagennodig.nl is de nieuwe website van Hoekstra Aanhangwagens om aanhangers in Friesland, Flevoland en Groningen te verhuren. Via de website zijn de beschikbare aanhangers te bekijken, de locaties en zijn de verschillende aanhangers eenvoudig online te reserveren.

Bezoek website

Reserveringsmodule

Door gebruik te maken van een op maat ontwikkelde reserveringsmodule is het voor de bezoeker mogelijk om gemakkelijk en snel één van de vier type aanhangers te huren. Daarnaast is door het gebruik van Google Maps eenvoudig terug te vinden waar de verhuurlocaties zich bevinden.

Online marketing

Omdat het een nieuw bedrijf betreft, is er naast de realisatie van de site tevens ingezet op online marketing in de vorm van zoekmachineoptimalisatie en linkbuilding. Door het uitvoeren van een uitgebreid zoekwoord onderzoek weten we precies waarop de doelgroep zoekt. Aan de hand hiervan hebben we diverse landingspagina’s ingericht en de content op de site zelf verder geoptimaliseerd.

Resultaten

De eerste aanhangers zijn inmiddels via de nieuwe website verhuurd. De website laat daarnaast een stijging in het aantal online gegenereerde leads zien ten opzichte van de vorige website. De komende periode wordt de website verder geoptimaliseerd.

Benieuwd naar de nieuwe website van Hoekstra Aanhangwagens?

Bekijk website
Seerob 14
9051VA, Stiens
06 46 03 57 50
info@stefanoost.nl