Eurotruss

Nieuwe corporate website voor één van de marktleiders in aluminium truss systemen


Aluminium truss systemen

Met kantoren in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en het Verenigd Koninkrijk is Eurotruss één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van aluminium truss systemen. In 2016 heeft Stefanoost.nl in nauwe samenwerking met de marketingafdeling van Eurotruss de complete internationaal gerichte website gerealiseerd.

Bezoek website

Gemakkelijk navigeren

Op de nieuwe moderne responsive website kan de bezoeker gemakkelijk zijn weg vinden. Zo is er onder andere ruim plaats voor het laatste nieuws en de volledige productcatalogus. Elk Eurotruss-product is opgenomen in de nieuwe website inclusief alle technische specificaties en bijbehorende PDF datasheets.

Wereldwijd dealernetwerk

Naast de volledige productcatalogus zijn ook de vele dealers van Eurotruss-producten over de hele wereld gemakkelijk te vinden op de nieuwe website. Doormiddel van een slimme Google Maps-integratie in combinatie met de zoekfunctie is de dealer bij jou in de buurt altijd gemakkelijk te vinden.

Responsive & meertalig

Uiteraard is de website van Eurotruss responsive ontwikkeld, wat inhoudt dat de website op elk apparaat en beeldscherm zo optimaal als mogelijk wordt getoond. Daarnaast is de site in meerdere talen beschikbaar. Uiteraard een logisch gevolg door het wereldwijde netwerk van Eurotruss

Benieuwd naar de nieuwe website van Eurotruss?

Bekijk website
Seerob 14
9051VA, Stiens
06 46 03 57 50
info@stefanoost.nl