Bakker Training | Therapie

Gebruiksvriendelijke website gerealiseerd voor fysiotherapie praktijk in Stiens.


In nauwe samenwerking met Verwoord in Beeld (fotografie & content) en Heay – Internet & marketing (Online marketing) realiseerden we een zeer uitgebreide website. Met 4 vestigingen in en rondom Stiens is de fysiopraktijk een begrip in de regio.

Bezoek website

Diverse doelgroepen

De klantenkring van Bakker Training | Therapie bestaat uit een ruime doelgroep. Van jong tot oud, iedereen kan bij de fysiopraktijk geholpen worden met z’n klachten. Daarom zijn er op de nieuwe website duidelijke doelgroepingangen te vinden zodat iedereen gemakkelijk zijn weg kan vinden binnen de website.

 Vele specialisaties

Bakker Training | Therapie is gespecialiseerd in een enorm scala aan behandelingen. Deze hebben we op een overzichtelijke manier getoond op de website. Elk specialisme bestaat daarbij uit een op maat geschreven tekst, gerelateerde video’s met uitleg over bijbehorende oefeningen en men kan direct per specialisme bekijken bij welke therapeut je terecht kunt.

Eenvoudig een afspraak inplannen

Via de nieuwe website is het eenvoudig om een afspraak in te plannen of om direct in contact te komen met Bakker Training | Therapie. Op deze manier is het voor de ‘patient’ nog eenvoudiger geworden om een afspraak bij hun fysiotherapeut in te plannen.

Benieuwd naar de nieuwe website van Bakker Training | Therapie?

Bekijk website
Seerob 14
9051VA, Stiens
06 46 03 57 50
info@stefanoost.nl