Stiens.frl

Hét virtuele visitekaartje van ondernemend Stiens.


Stiens.frl richt zich op de promotie van het dorp Stiens onder (nieuwe) bewoners, toeristen en bijvoorbeeld woningzoekenden. Naar verwachting zal het ook een belangrijk portal zijn voor inwoners van omliggende dorpen.

De website is op initiatief van Ondernemersverenging Leeuwarderadeel (OVL) opgezet en is hét virtuele visitekaartje van ondernemend Stiens met een overzicht van activiteiten en de voorzieningen in het dorp.

Bezoek website

Handige online bedrijvengids

Onderdeel van het nieuwe portaal is een online bedrijvengids van Stiens. Aan de hand van slimme filters (winkels, horeca, zakelijke dienstverlening, zorg & welzijn en zo meer) kunnen bezoekers snel een geschikte dienstverlener in het dorp vinden. Er wordt hard aan gewerkt om alle ondernemers van Stiens in deze gids te benoemen.

Volop promotie

Er zal veel promotie worden gemaakt om dit nieuwe portaal voor Stiens in beeld te brengen bij de doelgroep. Maar de kracht zit in de ‘community’. “We willen zoveel mogelijk ondernemers met een volledige vermelding in deze nieuwe bedrijvengids opnemen zodat het ook echt een complete en betrouwbare bron van informatie zal zijn voor iedereen die iets zoekt in het dorp,” aldus Renze Broekens van OVL.

Benieuwd naar de nieuwe website van Stiens.frl?

Bekijk website
Seerob 14
9051VA, Stiens
06 46 03 57 50
info@stefanoost.nl