Fysio058

Specialist op het gebied van fysiotherapie in Leeuwarden.


Fysio 058 is een dynamische, vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden, die streeft naar het beste resultaat voor haar klanten. Voor fysiotherapie in Leeuwarden kun je sinds kort gemakkelijk en snel, via de nieuwe website, een afspraak maken met één van de Fysio 058 fysiotherapeuten.

Bezoek website

Fysio 058 en haar nevenvestigingen

Naast de vestiging in Leeuwarden heeft Fysio 058 ook vestigingen in Drachten (Fysio 0512), Sneek (Fysio0515) en Franeker (Fysio 0517). Voor al deze vestigingen zijn sites ontwikkeld op basis van de Fysio 058 website.

Met de komst van de nieuwe sites is het voor de klanten van de fysiopraktijken nog gemakkelijker om via de site in contact te komen met de fysio en kan men eenvoudig zien welke behandelingen er worden aangeboden. Daarnaast is er uitgebreid ruimte gemaakt voor een aantal referenties van tevreden klanten.

 

Online marketing

Naast de nieuwe look & feel zijn er ook op online marketinggebied stappen gezet. Doormiddel van een zoektermonderzoek zijn de belangrijkste zoektermen in kaart gebracht en verwerkt in de nieuwe content van de verschillende sites. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke bezoekersstijging en veel nieuwe contactmomenten via de websites.

Benieuwd naar de nieuwe website van Fysio058?

Bekijk website
Seerob 14
9051VA, Stiens
06 46 03 57 50
info@stefanoost.nl