BronSnijder - Wonen & Slapen

BronSnijder verzorgt de complete woninginrichting en projectinrichting op Ameland en verkoopt en levert vanuit Stiens in heel Friesland.

De nieuwe website is een visitekaartje welke qua uitstraling en beleving naadloos aansluit bij de huisstijl en gedachte van BronSnijder. Daarnaast beschikt de website over een webshop gedeelte waar klanten eenvoudig en snel via verschillende product categorieŽn hun orders kunnen plaatsen. Via een eenvoudig bestelproces kan de klant zijn product uiteindelijk afrekenen met iDeal en zorgt BronSnijder voor de verdere afhandeling van de order en de verzending.

De website is gerealiseerd op basis van Wordpress i.c.m. WooCommerce. Doormiddel van WooCommerce kan BronSnijder eenvoudig de webshop beheren en krijgt men op een overzichtelijke manier inzicht in verschillende rapportages. WooCommerce beschikt o.a. over voorraadbeheer en de mogelijkheid tot het aanmaken van verschillende producttypes. Daarnaast kan er eventueel gebruik worden gemaakt van (korting)coupons.


Diensten

Bezoek website